سنگ ساختمانی برای نمای داخلی
از نظر کاربری سنگهای ساختمانی را به دو دسته نمای داخلی و نمای بیرونی تقسیم میکنند که هر کدام به بخشهای دیگر تقسیم میشود و در این بخش قصد داریم تا به صورت جزئیتر به بررسی سنگ نمای داخلی ساختمان بپردازیم، پس تا انتها با این محتوا از وب سایت سنگبری ارس همراه باشید.
انواع سنگ نما داخلی
اکثریت سنگهای ساختمانی قابلیت استفاده در این فضا از ساختمان را دارند. قطعا شما نیز با تنوع سنگهای ساختمانی از نظر مرمریت،مرمر،گرانیت،تراورتن و ... در بازار آشنایی دارید و هر کدام به نسبت از نظر پارامترها و خصوصیات ذاتی که دارند با هم متفاوت بوده و کاربریهای متفاوتی نیز برای آنها تعریف شده است. ار پاستفادهترین برندهای سنگ ساختمانی در فضای داخلی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مرمریت هرسین: این برند دارای زمینه رنگ روشن است و عمده کاربری آن نیز در راه پله،کف و بدنه نما داخلی ساختمان تعریف شده است. سعی کنید از سنگ هرسین در بخش هایی استفاده کنید که کمتر در معرض رطوبت و آب است،پس در نتیجه پیشنهاد ما به شما عدم استفاده در آشپزخانه،حمام و سرویس بهداشتی است.
- مرمریت دهبید: دارای زمینه رنگ روشن و جز سنگهای لاکچری و لوکس به شمار میآید. عمده کاربری آن نیز جهت پوشش کف سالنهای پذیرایی است، به همین دلیل یکی از گزینههای اصلی جهت استفاده به عنوان سنگ کف سالن است.
- مرمریت آباده: این برند دارای زمینه رنگ کرم و زیتونی و همچنین بژ است. از دسته سنگهای ارزان قیمت بازار است. در تمامی بخشهای ساختمان به غیر از قسمت هایی که در معرض مستقیم آب و رطوبت هستند، مورد استفاده قرار میگیرد.
- مرمریت جوشقان: دارای زمینه رنگ سفید و در سورتهای متعددی در بازار قابل تهیه است که از مطرحترین آنها میتوان به مرمریت جوشقان دانه شهیادی، نوار قلبی و سفید ممتاز اشاره کرد.
انتخاب بهترین سنگ برای فضای داخلی ساختمان
در ادامه سعی میکنیم برندهای بیشتری از سنگهای کاربردی در فضای داخلی ساختمان را معرفی کنیم، اما اگر شما قصد انتخاب بهترین سنگ نما داخل را دارید، به شما پیشنهاد میکنیم تا به چک لیست زیر توجه داشته باشید که عبارت است از:
- در برابر نفوذ آب و مواد شیمیایی مقاوم باشد.
- در برابر ضربه و سایش مقاوم باشد.
- به راحتی و آسانی قابل شستشو و تمیزکاری باشد.
- دارای رگه و ترک نباشد.
شایان ذکر است که انتخاب سنگ برای فضا و دکوراسیون داخلی از سنگ نما بیرونی ساختمان دشوارتر است زیرا فضای داخلی ساختمان خود به بخشهای متعددی تقسیم میشود که هر کدام دارای خصوصیات و ویژگیهای مختص به خود است و به همین دلیل سنگهای ساختمانی متفاوتی را میتوان مورد استفاده قرار داد.